Let’s Go Bananas

Compilation clips Club gig at Oude Pothuys Utrecht 2023

Popband Lets go Bananas bestaat uit professionele muzikanten. Deze muzikanten hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in dit circuit. Deze band is een perfecte invulling voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, tuinfeest of bij uw privefeest.
LGB bestaat in de basis uit 3 muzikanten: gitaar/leadzang, bas/achtergrondzang en drums/achtergrondzang. 

Voor kleinere intiemere gelegenheden kan deze band ook akoestisch spelen. Tijdens uw feestelijke gelegenheid hoeft u niet uw stem te verheffen om elkaar duidelijk te kunnen verstaan, want deze band houdt daar rekening mee. Meezingen mag!
Als u er echter een spetterend feest van wilt maken, dan kan dit natuurlijk ook! De band past hierop het repertoire en volume aan!

Het repertoire van Lets go Bananas bestaat uit nummers uit de jaren ’60, ’70 en ’80 en hits. De speellijst is te omschrijven als Pop, Disco, Reggae, Jazz, Swing, Soul en Easy Listening of Rock.

De muziekkeuze wordt uiteraard aangepast aan de sfeer van de avond. Een leuke uitbreiding met een saxofonist en/of een percussionist behoort ook tot de mogelijkheden.

In de pauzes draait Rafael als muziek of als achtergrond muziekje bij in en uitloop van het feest. U heeft dus een avondvullend programma.
Standaard spelen zij 2 lange sets van een dik uur of 3 sets van 45 min. Dit is meestal voldoende voor een gemiddeld feest. Een extra set kan bijgeboekt worden.

Wilt u een spetterende popband boeken voor uw bruiloft, feest of bedrijfsfeest? Popband Lets go Bananas is in te huren voor elke gelegenheid; zoals uw bedrijfs evenement, huwelijk, dorpsfeest, privefeest Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!